Fairphone

’s Werelds eerste ethische, duurzame modulaire smartphone

Fairphone is het bewijs dat technologie en duurzaamheid samengaan. Multitude ontwierp voor hen een website en e-commerce platform die ruimte geeft aan zowel het technische als het ethische verhaal.

Omdat eerlijke productie net zo belangrijk is als een goed werkende telefoon.


SluitenMeer lezen

In de smartphonemarkt heeft duurzaamheid niet altijd de prioriteit. Fairphone laat zien dat het anders kan. Niet alleen door te kijken naar het resultaat, maar ook aandacht te hebben voor het proces. Want een eerlijke productieketen is net zo belangrijk als een goed werkende telefoon. Bij Multitude begrijpen we hoe belangrijk deze tweedeling is. We ontwierpen daarom een website binnen de bestaande visuele identiteit, die ruimte geeft aan zowel het technische als het ethische verhaal. Zo combineren we een tekst over de eerlijke productie bijvoorbeeld altijd met een technisch beeld. En andersom. Hiermee schijnt het complete merkverhaal in alle communicatie door en is er een juiste balans. Menselijk & technisch. Duurzaam & commercieel. Fair & phone.

We love working with Multitude on projects big and small and have a lot of confidence in their team. Their flexibility and swift communication is also a major plus.

Joe Mier Fairphone