Wij zijn Multitude

We maken sterke merken voor verschilmakers, zodat ze kunnen concurreren met de oude economie.

We zijn voorlopers in design, interactie en digitale middelen en maken alles waarmee je organisatie kan groeien. Zo maken we van de ethische keuze de logische keuze.

En daar zijn we goed in. Al 10 jaar zetten we mooie merken op de kaart. Als creatief digitaal bureau is onze werkwijze zowel strategisch als pragmatisch. Marketing, strategie, development en vormgeving – we doen het allemaal in-house. Met ons multidisciplinaire team zijn we betrokken bij je volledige positionerings- en groeiproces. Zo ga je namelijk écht verschil maken – voor goed.

Multitude is een gecertificeerde B Corp. Positieve verandering geeft ons drive, al vanaf het moment dat we Multitude begonnen. Wij ontwerpen voor een maatschappij die mens en planeet op één zet. Samen gooien we een steen in de vijver, waardoor er golven ontstaan. Het is een groot, klotsend signaal naar de mainstream. Hoe sneller we overstappen op duurzame en sociale oplossingen, hoe beter.

Wij maken van de ethische keuze de logische keuze

Multitude is een gecertificeerde B Corp. Wij creëren voor een maatschappij die mens en planeet op één zet.

Zo doen we dat

Veelgestelde vragen

 • Wat maakt werken met jullie anders dan met andere bureaus?

  Wat maakt werken met jullie anders dan met andere bureaus?
  We maken al ruim tien jaar sterke merken voor verschilmakers. Zo zijn we er heel goed in geworden om niet alleen de juiste branding te ontwikkelen, maar ook de juiste strategieën waarmee die branding haar doel bereikt. Wat wij voor je maken groeit met je mee, is bestand tegen een veranderende tijdsgeest, en krijgt je doelgroepen in beweging.

  Missiegedreven
  We zijn sinds 2021 een B-corp gecertificeerd creatief bureau, maar we werken al 10 jaar intensief samen met intrinsiek gedreven organisaties die vanuit nieuwe waarden bouwen aan een nieuwe economie. Die ontstaat namelijk niet vanzelf, we moeten haar zelf vormgeven. Juist daarom geloven we dat het belangrijk is om ons talent en kennis over branding in te zetten voor verantwoordelijke organisaties. Voor de merken die zich durven uit te spreken over de wereld van morgen. Want met de juiste branding steel je harten, trek je de aandacht en overtuig je iedere doelgroep.

  Creatief én strategisch
  Strategie en creatie hebben elkaar nodig om raak te schieten. Daarom maakt ons multidisciplinaire team creatief werk van de bovenste plank dat ook strategisch onderlegd is.

  Fijne samenwerking
  Samenwerken gaat het beste als je elkaar begrijpt. Daarom kies je voor een bureau dat niet alleen kennis, ervaring en kunde heeft, maar ook werkt vanuit dezelfde waarden als jij. Met veel van onze opdrachtgevers werken we dan ook al meerdere jaren. Nieuwsgierig naar wat ze over ons zeggen? Kijk op onze casepagina.

 • Hoe lang duurt een samenwerking?

  Dat verschilt. Als we aan de slag gaan met een full-service project – dus van strategie, design, (content)marketing tot development – duurt dat meestal wel een paar maanden. Bij kleinere projecten (vaak bij het afnemen van één of twee diensten) duurt de samenwerking een paar weken. Ook ontwikkelen we na de initiële samenwerking regelmatig een langdurig partnerschap met onze klanten. Het belangrijkste is dat we samen tot het beste resultaat komen. Neem voor verdere vragen contact op met Rozemarijn.

 • Wat kosten jullie?

  Elk project bij ons is een samenwerking op maat. We kijken goed naar de vragen en uitdagingen die opdrachtgevers bij ons neerleggen, en maken gebruik van maatwerk en bestaande oplossingen om tot een eindresultaat te komen dat past bij je planning en budget. Benieuwd naar een indicatie? Stuur een berichtje naar Rozemarijn.

 • Ik wil graag werken bij Multitude. Waar vind ik jullie vacatures?

  Leuk! We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Voor onze vacaturepagina kun je hier klikken. Heb je vragen over de vacatures? Stuur gerust een mailtje.

 • Hoe neem ik contact met jullie op?

  Je vindt onze gegevens op elke pagina in de footer, hier zijn ze voor de zekerheid nog een keer:

  Ridderspoorweg 115
  1032LL Amsterdam

  +31(0)20 370 85 32
  info@multitude.nl

  Voor specifieke vragen over samenwerkingen kun je ook een mailtje sturen naar Rozemarijn

 • Welke diensten leveren jullie nou precies?

  We richten ons op vijf pijlers.

  Strategie
  Door workshops en onderzoek definiëren we samen wie je bent, wat je doet, waarom je ertoe doet, wie je publiek is en hoe je kunt sturen wat ze van je denken. Dit alles vatten we samen in een strategierapport, wat we gebruiken als leidraad voor alle strategische keuzes rondom design, de website, content en campagnes.

  Design
  Samen met ons vind je een vorm die naadloos aansluit op je strategie. Die implementeren we vervolgens overal: van visuele identiteit tot animaties, van websites tot campagnes. We geven je merk een vooruitstrevend gezicht dat past bij je missie en waar je doelgroepen op aanslaan.

  Content, copy en campagnes
  We zorgen er samen voor dat jouw merkverhaal doorvertaald wordt naar scherpe copy, video’s en campagnes. Als deze basis goed is, blijven we graag betrokken bij het maken van content om je merk te blijven laden. Denk hierbij aan nieuwsbrieven, social content, blogs en FAQ’s.

  Illustratie en animatie
  Gecompliceerde en (ongecompliceerde) verhalen uitleggen hoeft niet meer: met de juiste illustratie of animatie krijgen wij ze meteen scherp. Daarvoor zoeken we eerst de kern van jouw boodschap, om zo een illustratiestijl te vinden die onmiskenbaar past bij jouw organisatie en/of verhaal. Samen ontwikkelen we illustraties en animaties die op creatieve en effectieve wijze jouw verhaal weet over te brengen.

  Development
  Met het oog op de toekomst ontwerpen we flexibele en gebruiksvriendelijke componenten die ons en jullie in staat stellen om mee op- en uit te bouwen. Dat betekent dat je niet vast zit aan rigide templates en dat je er in de toekomst altijd nieuwe componenten aan toe kunt voegen.

  Nog steeds niet helemaal duidelijk? Neem dan een uitgebreid(er) kijkje op onze Aanpak pagina


Rozemarijn Koopmans

managing director & co-founder

Nick Topp

executive creative director & co-founder

Jet Braas

head of operations

Jente Lammerts

projectmanager

Lisa van Kleef

creative director

Feya Foppen

visual designer

Frank Schaafsma

motion graphic designer

Andrea Vendrik

visual designer

Jasper Terra

visual designer

Lisa Mosmans

head of strategy

David de Zwart

co-founder

Portret foto van werknemer Willemijn Bresjer
Willemijn Bresjer

projectmanager

Portret van werknemer Ai dan Wyber
Aidan Wyber

creative coder

Laten we samenwerken

Genoeg over ons, we zijn nieuwsgierig naar jou. Wil je ook voorlopen in de wereld van morgen?

Neem contact op