Nieuw bij Multitude: Ismay!

Ismay Dotinga Projectmanager Creatief Bureau Multitude
januari 19, 2022

Bij Multitude werken we sinds een jaar met dedicated projectmanagers. Toen we zochten naar extra organisatietalent vonden we Ismay: met een bak vol ervaring en kennis waren we meteen gecharmeerd van haar competenties. Inmiddels is ze een maand verder en heeft ze veel indruk gemaakt met haar rake observaties en vernieuwende ideeën. Eentje die je wel beter wil leren kennen dus!

Kun je ons iets meer vertellen over alle ervaring die je in de afgelopen jaren hebt opgedaan?
Oeh, waar zal ik beginnen? Ik heb Media en Cultuur gestudeerd, en daarna een hele reeks aan dingen gedaan zoals websites bouwen en ontwerpen, communities beheerd en gemanaged, communicatieplannen geschreven en natuurlijk ook projecten gemanaged. Zo heb ik onder andere gewerkt voor Cinetree, A Lab en Groenlinks. Ook werkte ik freelance voor bijzondere organisaties zoals Lost in Europe en Omroep Zwart. Voor de laatste heb ik een samenwerkingsproject opgezet met De Kazerne. Dit is een broedplaats in de Bijlmer waar nieuw mediatalent uit Zuidoost via workshops een eigen Youtube programma konden maken. Super inspirerend! Ik illustreer ook graag, zo heb ik voor een aantal magazines illustraties mogen maken.

Dat is een indrukwekkend en veelzijdig lijstje! Kun je een les met ons delen die je is bijgebleven?
Een van de belangrijkste dingen die ik heb geleerd is dat alles sneller verandert dan je zelf doorhebt. Daardoor is het makkelijk om blinde vlekken te krijgen, en heb je bovendien niet 1 blinde vlek, maar meerdere. Het is belangrijk deze vlekken te blijven onderzoeken en open te staan voor verandering. Daar heb je trouwens altijd andere mensen voor nodig, die kunnen je erop wijzen en je er meer over leren. Het is misschien een cliché, maar ik denk dat je zo een leven lang kunt leren, dus ook op je 65ste nog.

Helemaal mee eens, hopelijk kunnen we de komende jaren veel van elkaar blijven leren. Hoe ben je eigenlijk bij projectmanagement uitgekomen?
Ik zeg altijd dat ik het leuk vind om nieuwe dingen te leren, maar ik hoef nergens een volledige expert in te zijn. Dat vind ik het leuke aan projectmanagement: je kunt op strategisch en creatief vlak meedenken, maar uiteindelijk kan een expert het helemaal afmaken. Ik ben dan ook veel bezig met luisteren naar de behoeftes van iemand en hoe diegene daarin kan excelleren. Ik kijk ernaar uit om daar verder mee aan de slag te gaan!

Graag! Tot slot, we hebben natuurlijk al een ontzettend goede indruk van jou, wat is je indruk van ons tot nu toe?
Haha, ook goed! Ik ben opgevoed met het idee dat wie je bent en wat je doet in de wereld groter is dan jijzelf. Daarom moet je waarderen wat je hebt maar ook wat je nog kunt creëren! Ik heb intrinsiek het gevoel dat ik niet alleen voor mezelf maar voor anderen in de wereld een verschil wil maken – iets wat ik ontzettend goed kan doen bij Multitude.

Fijn om te horen en fijn dat je er bent Ismay!

Ook voor verschilmakers werken?

Multitude is altijd op zoek naar nieuw talent. Wil je ook werken voor opdrachtgevers die werken aan een betere wereld? Laat ons weten waarom we ons werk nog beter kunnen doen met jou aan boord.

Bekijk vacatures