Wij zoeken een projectmanager met bureau-ervaring (2+ jaar)!

Vergroot jij de impact van onze opdrachtgevers met gestroomlijnde projecten?

Multitude is een creatief bureau voor impactgedreven organisaties. We zijn B Corp gecertificeerd en werken al lange tijd samen met verschilmakers zoals Triodos, MDT, VPRO, Gemeente Amsterdam en WO=MEN; organisaties die geloven dat onze wereld eerlijker & innovatiever kan én moet zijn. Wij geloven dat zij hun doelgroep(en) met steengoede branding en digitale oplossingen beter bereiken. We zoeken iemand die onze projecten begeleidt en onze processen van A tot Z coördineert. Iemand die ervoor zorgt dat onze opdrachtgevers én het team naadloos met elkaar samenwerken.  

Wie ben jij?

Jij wilt je graag inzetten voor de bedrijven die de wereld van morgen vormgeven. Je begeleidt ze bij ons van strategie tot development naar een succesvol eindresultaat. Je bent een ervaren projectmanager die orde op zaken stelt bij onze (digitale) projecten. Bovendien heb je eerder (2/4+ jaar) gewerkt bij een agency in een vergelijkbare functie en kan je zelfstandig meerdere projecten tegelijk draaien. Herkenbaar? Dan zoeken we jou!

Bij Multitude hechten we veel waarde aan een inclusieve cultuur. We doen er alles aan om een veilige en uitdagende plek te waarborgen waar ieders unieke (culturele) achtergrond, talent en bijdrage optimaal tot haar recht komt. We geloven in de kracht van een divers team en daarom moedigen we projectmanagers van kleur en/of LHBTI+ aan om te solliciteren.

Wat ga je doen?

Je brengt de wensen van de klant in kaart (scoping) en vertaalt deze wensen naar een duidelijke debrief. Vervolgens zorg je ervoor dat onze ontwerpers, developers en copywriters precies weten wat er van hen verwacht wordt. Je bewaakt de voortgang en budgetten van projecten. Daarin zorg je ervoor dat het voor je collega’s duidelijk is waar ze aan moeten werken, en wanneer het af moet zijn. Samen zijn we verantwoordelijk om te leveren wat we met opdrachtgevers hebben besproken. Ook erg belangrijk: je daagt ons uit met je strategische en creatieve blik. Je spot kansen gedurende het project waarmee we onze opdrachtgevers kunnen inspireren. Zo vergroten we de impact van onze projecten en opdrachtgevers!

We zoeken jou!

Je hebt affiniteit met onze missie, bent een multitasker (pun intended) die eerder gewerkt heeft bij een agency en je werkt graag in een creatieve omgeving. 

Wat ga je concreet doen:

 • Als onderdeel van het Operations Team ben je verantwoordelijk voor het individueel managen van meerdere middelgrote tot grote projecten tegelijk, altijd in samenspraak met de ontwerpers, developers, copywriters en andere betrokkenen
 • Je coördineert strategische trajecten, digitale (website) projecten en (langdurige) ontwerpprocessen
 • Je focust zowel intern als extern op duidelijke communicatie
 • Je maakt briefings en debriefings
 • Je stelt planningen en begrotingen op in samenwerking met het team en houdt deze bij
 • Je bent een vast aanspreekpunt voor de klant en verzamelt input / feedback
 • Je organiseert interne reviews, externe presentaties en je begeleidt producties
 • Je bent verantwoordelijk voor het budget en signaleert afwijkende / out-of-scope situaties
 • Je bent verantwoordelijk voor deadlines, feedback en andere verzoeken
 • Je overziet de workload en planning van het hele team i.s.m. het Operations Team
 • Je correspondeert uitstekend in het Nederlands en Engels, zowel binnen het team als in klantcontact. Je schrijft en spreekt beide talen dus uitstekend
 • Basiskennis van Google Drive / Google Workspace en Microsoft Office programma’s (Word etc.) zijn een vereiste, Keynote een plus! 

Dit bieden we jou!

Werken voor verschilmakers is het leukste dat er is, maar werken bij Multitude is dat ook! We werken om de hoek bij de Ten Katemarkt. Na je werk rol je zo de Filmhallen in, of drink je nog wat met ons in Café Bax. 

 • We zijn leergierig. Elke maand inspireren we elkaar met de nieuwste ontwikkelingen tijdens interne Multiworks-sessies of onze shake-up skills club (vraag ernaar in je sollicitatiegesprek!). 
 • We gaan elke drie maanden op bezoek bij verschilmakers waar we meer over willen weten.
 • Om altijd en overal inspiratie op te kunnen doen krijg je een museumjaarkaart van ons.
 • We bezoeken graag conferenties, designfestivals, type tours en workshops om inspiratie op te doen, maar ook om op de hoogte te blijven van maatschappelijke ontwikkelingen. 
 • We bieden een tech- en educatiebudget aan waarmee werken nog leuker wordt. Zo kun je energie steken in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. 
 • We lunchen elke dag samen met biologische producten. En omdat we naast de Ten Katemarkt werken, laten we ons ook graag verrassen door wat de markt in petto heeft. Hopelijk gaat je hart sneller kloppen van de beste falafel van de stad!
 • We voorzien je van Apple hardware met een extra scherm en andere benodigdheden om (thuis) goed en prettig te kunnen werken
 • Op basis van fulltime bieden we je 25 vakantiedagen. 
 • Een marktconform salaris
 • Treinkostenvergoeding

Wil je bij hét bureau voor verschilmakers werken? Stuur ons je motivatiebrief, CV en een recente referentie. Zorg ervoor dat je in je motivatiebrief duidelijk naar voren laat komen wie jij bent en waarom je ervan overtuigd bent dat jouw skills en vaardigheden ons samen verder brengen in onze missie.

Solliciteren kan tot 21 januari. Onvolledige sollicitaties nemen we niet in overweging.

We zijn op zoek naar een vaste medewerker en géén freelancer. Acquisitie (van recruiters) naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.