Multitude

24 juli

We maakten het Impactreport voor Diversion

Diversion is een bureau voor maatschappelijke innovatie. Ze ontwikkelen concrete oplossingen voor complexe maatschappelijke vraagstukken. Hoe? Nou, door taboes te doorbreken in een vroeg stadium.

Dankzij Diversion staan er door heel Nederland peer educators voor de klas om te praten over emancipatie, schulden, diversiteit en geestelijke gezondheid. En dat is belangrijk, want als de gevoelige thema's niet in de klas besproken worden duiken ze later op als maatschappelijk probleem.

Maar Diversion doet meer. Met hun programma’s helpen ze organisaties in de publieke en private sector in te spelen op de constante veranderingen in de samenleving. Doordat ze beter leren anticiperen op deze veranderingen vergroten ze hun maatschappelijke impact. Daarnaast pioniert Diversion ook met eigen initiatieven die bijdragen aan een betere toekomst. En ze maken campagnes als het publieke debat daarom vraagt.

Multitude werkt intensief samen met Diversion. We ontwikkelen de branding en digitale toepassingen voor veel van hun programma's. Omdat we de impact van hun projecten van dichtbij kennen is het extra leuk om een mooi rapport te ontwerpen dat dat onderstreept. We maakten illustraties bij de verschillende impactgebieden, en een heuse Impactographic die laat zien op welke maatschappelijke onderwerpen Diversion actief was afgelopen jaar. 

Meer lezen over Diversion? Dat kan in ons interview met adjunct-directeur Femke Pluymert. 

Onze nieuwsbrief

Geen spam.
Wel up to date
over ons werk.

Gelukt!

Bedankt voor je inschrijving.

Meer talks

Nieuws

Op excursie naar verschilmakers: notitieboekjes maken van afval en krekelburgers met bitterballen van paddestoelen

Elke drie maanden gaan we op bezoek bij social enterprises waar we meer over willen (w)eten!

Interview

Aan het woord: Leonie Bank van Social Enterprise NL

“Succesvol ondernemen is pas echt succesvol als er ook maatschappelijke winst geboekt wordt. Ik ben ontzettend geïnteresseerd in leiderschap en change management, en vind het heel leuk om ondernemers (elkaar te laten) begeleiden in hun groeiproces.”