Multitude

23 oktober

Onlangs gestart bij Multitude: Thayenne

We zochten al een tijdje een gedreven content marketeer en vonden in Thayenne de ideale kandidaat om ons bureau zichtbaarder te maken en voor onze opdrachtgevers onderscheidende content te maken.

Via een bachelor in Marketing & Communicatie bouwde Thayenne de nodige kennis op om de organisaties waar ze voor heeft gewerkt zichtbaarder en herkenbaarder te maken. Na gewerkt te hebben bij De Melkweg en het Bimhuis kwam ze terecht bij de Belgische tech-startup Lifepowr, waar ze als Head of Marketing heeft bijgedragen aan de merkpositionering en groei van het klantenbestand.

Ons Rotterdamse teamlid heeft een passie voor storytelling en is cinefiel in hart en nieren. Een Master in Film & Visual Culture in Antwerpen zorgde voor de gewenste verdieping en was tevens de start van een 6-jarig verblijf in België. Naast haar functie bij Multitude schrijft Thayenne op freelance basis filmrecensies en scenario's.

We zijn heel blij dat Thayenne nu haar expertise inzet voor Multitude en onze opdrachtgevers. Good to have you, Thayenne!

Wil jij je ook inzetten voor progressieve merken?

Werken bij Multitude betekent vorm geven aan verschilmakers, iedere dag een verse en gezonde lunch en heel wat leuke excursies en teamuitjes!

Check vacatures

Onze nieuwsbrief

Geen spam.
Wel up to date
over ons werk.

Gelukt!

Bedankt voor je inschrijving.

Meer talks

Nieuws

Op excursie naar verschilmakers: notitieboekjes maken van afval en krekelburgers met bitterballen van paddestoelen

Elke drie maanden gaan we op bezoek bij social enterprises waar we meer over willen (w)eten!

Interview

Aan het woord: Leonie Bank van Social Enterprise NL

“Succesvol ondernemen is pas echt succesvol als er ook maatschappelijke winst geboekt wordt. Ik ben ontzettend geïnteresseerd in leiderschap en change management, en vind het heel leuk om ondernemers (elkaar te laten) begeleiden in hun groeiproces.”