Multitude

23 oktober

Onlangs gestart bij Multitude: Thayenne

We zochten al een tijdje een gedreven content marketeer. In Thayenne vonden we de ideale kandidaat om ons bureau zichtbaarder te maken, en om voor onze opdrachtgevers onderscheidende content te maken.

Via een bachelor in Marketing & Communicatie bouwde Thayenne de nodige kennis op om de organisaties waar ze voor heeft gewerkt zichtbaarder en herkenbaarder te maken. Na gewerkt te hebben bij De Melkweg en het Bimhuis kwam ze terecht bij de Belgische tech-startup Lifepowr, waar ze als Head of Marketing heeft bijgedragen aan de merkpositionering en groei van het klantenbestand.

Ons Rotterdamse teamlid heeft een passie voor storytelling en is cinefiel in hart en nieren. Een Master in Film & Visual Culture in Antwerpen zorgde voor de gewenste verdieping en was tevens de start van een 6-jarig verblijf in België. Naast haar functie bij Multitude schrijft Thayenne op freelance basis filmrecensies en scenario's.

We zijn heel blij dat Thayenne nu haar expertise inzet voor Multitude en onze opdrachtgevers. Good to have you, Thayenne!

Wil jij je ook inzetten voor progressieve merken?

Werken bij Multitude betekent vorm geven aan verschilmakers, iedere dag een verse en gezonde lunch en heel wat leuke excursies en teamuitjes!

Check vacatures

Onze nieuwsbrief

Geen spam.
Wel up to date
over ons werk.

Gelukt!

Bedankt voor je inschrijving.

Meer talks

Interview

In gesprek met verschilmaker Remco Boxelaar van Corporate Queer

‘Stel je eens voor, je bent een homoseksuele consultant en je moet voor je werk naar een land waar homoseksualiteit strafbaar is. Als je dit niet bespreekbaar kunt maken kunnen er echt gevaarlijke situaties ontstaan.’

Nieuws

Black Lives Matter: Update

Vorige maand beloofden we verbetering. Dit is waar we nu staan.