Multitude

20 januari

Onlangs gestart bij Multitude: Andrei

2020 is nog maar net begonnen en we hebben alweer een nieuwe collega! Met een achtergrond in fotografie, multimedia en design vond Andrei zijn weg van Cluj, Roemenië, naar Amsterdam.

Andrei is een ervaren UI/ UX designer die vakkundig verschilmakende ideeën weet te vertalen naar digitale oplossingen. Voordat hij bij Multitude begon, werkte Andrei bij een branding agency, was hij mede-oprichter van een eigen ontwerpbureau en werkte hij als senior designer bij Halcyon Mobile in Cluj.

Gepassioneerd door alles wat met ontwerpen te maken heeft, vult Andrei zelfs zijn vrije dagen met design. Zo organiseert hij jaarlijks Edge Design Talks, een internationale design conferentie in Cluj. Daarnaast steekt hij graag zijn handen uit de mouwen voor het maken van lino prints. Deze creativiteit zet Andrei nu ook in bij Multitude om zijn opdrachtgevers te verrassen en inspireren met slimme wireframes en userflows.
Welkom, Andrei!

Onze nieuwsbrief

Geen spam.
Wel up to date
over ons werk.

Gelukt!

Bedankt voor je inschrijving.

Meer talks

Interview

In gesprek met verschilmaker Remco Boxelaar van Corporate Queer

‘Stel je eens voor, je bent een homoseksuele consultant en je moet voor je werk naar een land waar homoseksualiteit strafbaar is. Als je dit niet bespreekbaar kunt maken kunnen er echt gevaarlijke situaties ontstaan.’

Nieuws

Black Lives Matter: Update

Vorige maand beloofden we verbetering. Dit is waar we nu staan.