Multitude

20 maart

Nieuw bij Multitude: Wessel!

Als je voor verschilmakers werkt heb je met ijzersterke missies, proposities en merkverhalen te maken. Dat is maar goed ook, want sterke merken vragen om sterke (visuele) communicatie, en daar weten we als creatief bureau wel raad mee. Om onze opdrachtgevers nóg strategischer van dienst te zijn komt Wessel ons team als content creative versterken.

Waarom we zo'n goede match zijn? Wessel is opgeleid als fotograaf, maar kwam er al snel achter dat hij zich wilde specialiseren in content creatie, copywriting, marketing en design. Bij De Upstarter leerde hij al die skills, en nu past hij al zijn creatieve & strategische kennis toe bij Multitude. 

'Bij De Upstarter kwam ik concreet in aanraking met bedrijven die een bijdrage leveren aan een betere wereld. Al snel stond Multitude bovenaan mijn lijstje van potentiële stagebedrijven. Ik kan me bij jullie als content creator ontwikkelen, en tegelijk de missie van Multitude en haar opdrachtgevers versterken.'

Welkom, Wessel! 

Onze nieuwsbrief

Geen spam.
Wel up to date
over ons werk.

Gelukt!

Bedankt voor je inschrijving.

Meer talks

Nieuws

Nieuw bij Multitude: Frank!

Frank is motion designer en laat onze ontwerpen tot leven komen.

Nieuws

Ambitie, frisse blikken, en een flinke dosis zelfspot: workshoppen met Made by 020

Laat een groep ambitieuze mbo’ers aan maatschappelijke uitdagingen werken, en voor je het weet liggen er verschilmakende oplossingen op tafel.