Multitude

20 maart

Nieuw bij Multitude: Wessel!

Als je voor verschilmakers werkt heb je met ijzersterke missies, proposities en merkverhalen te maken. Dat is maar goed ook, want sterke merken vragen om sterke (visuele) communicatie, en daar weten we als creatief bureau wel raad mee. Om onze opdrachtgevers nóg strategischer van dienst te zijn komt Wessel ons team als content creative versterken.

Waarom we zo'n goede match zijn? Wessel is opgeleid als fotograaf, maar kwam er al snel achter dat hij zich wilde specialiseren in content creatie, copywriting, marketing en design. Bij De Upstarter leerde hij al die skills, en nu past hij al zijn creatieve & strategische kennis toe bij Multitude. 

'Bij De Upstarter kwam ik concreet in aanraking met bedrijven die een bijdrage leveren aan een betere wereld. Al snel stond Multitude bovenaan mijn lijstje van potentiële stagebedrijven. Ik kan me bij jullie als content creator ontwikkelen, en tegelijk de missie van Multitude en haar opdrachtgevers versterken.'

Welkom, Wessel! 

Onze nieuwsbrief

Geen spam.
Wel up to date
over ons werk.

Gelukt!

Bedankt voor je inschrijving.

Meer talks

Artikel

Black Lives Matter

Werk aan de winkel. We deden niet mee aan #blackouttuesday. Niet omdat we niet solidair zijn met Black Lives Matter – juist wel – maar omdat het leeg voelde om het daarbij te laten. In plaats daarvan gaan we actie ondernemen.

Artikel

Op virtuele excursie naar verschilmakers: Chocolatemakers

Elke drie maanden gaan we op bezoek bij social enterprises waar we meer over willen weten. Ook nu!