Multitude

30 september

Nieuw bij Multitude: Merel!

Binnen haar studie richt Merel zich vaak op visuele onderzoeken en combineert dit met print. Afgelopen jaar leidde zij een project waar ze zich bezig hield met de levensduur van bloemen. ‘Naar mijn idee worden bloemen te snel weggegooid, ondanks dat er een groot productieproces achter zit. Daarom leek het mij interessant om een project te doen met als doel om de bloem langer te laten bestaan’.

Het feit dat Multitude vorm geeft aan merken en identiteiten die een bepaald probleem aankaarten en proberen te verhelpen, sprak Merel dus meteen aan. ‘Het leek mij een super leuke plek om nieuwe aspecten van ontwerp te leren binnen de verschilmakers omgeving’. Gelukkig hielp Merel’s eerste indruk van Multitude hier gelijk aan mee! Bij Multitude heeft Merel een comfortabele omgeving waar zij, zoals haar ideale bloem, oneindig kan bloeien en zichzelf kan ontwikkelen.

Ook op zoek naar een verschilmakende stage?

Stuur ons je portfolio en motivatiebrief!

Solliciteer nu

Onze nieuwsbrief

Geen spam.
Wel up to date
over ons werk.

Gelukt!

Bedankt voor je inschrijving.

Meer talks

Artikel

Op virtuele excursie naar verschilmakers: Chocolatemakers

Elke drie maanden gaan we op bezoek bij social enterprises waar we meer over willen weten. Ook nu!

Artikel

'Ook in corona-tijd: eerst denken, dan doen.'

Het virus verslaan met een app: het klinkt geweldig. Maar waarschijnlijk doet het meer kwaad dan goed. Aan het woord: Esther Crabbendam, campaigner bij Bits of Freedom.