Multitude

10 februari

Nieuw bij Multitude: Lead Developer Tijmes!

Tijmes zocht naar een creatief bureau dat bijdraagt aan een gezonde wereld; en wij zochten iemand als Tijmes. Waarom? Omdat hij al twintig jaar ervaring heeft met het maken van websites, games, applicaties en interactieve installaties. We werkten eerst even freelance met elkaar, maar dat beviel zo goed dat hij een vaste aanstelling binnen ons team heeft gekregen. 

Bij Multitude zet hij zijn technische skills onder andere in voor Diversion Academy (een peer-to-peer educatieplatform); Eerste Hulp Bij Online Haat (een supportkit voor maatschappelijke verschilmakers) en de website voor Gadeta (die baanbrekende ontdekkingen doen binnen de medische sector). 

En in zijn vrije tijd bouwt Tijmes ook vanalles: een glazen kas in zijn volkstuin bijvoorbeeld, compleet van gerecyclede materialen! Verder houdt hij zich bezig met muziek, films, games en zijn gezin. Wij zijn enorm blij met de uitbreiding van Tijmes binnen onze technische tak en kijken uit naar de creatieve innovaties die hij met zich mee brengt. Good to have you, Tijmes! 

Job Alert! Wij zoeken een strategisch marketeer!

Ben jij of ken jij die strategisch marketeer met 5+ jaar ervaring die onze projecten de juiste mensen laat bereiken? Wil jij je graag inzetten voor de bedrijven die de wereld van morgen vormgeven? Dan zoeken we jou! 

Bekijk vacature

Onze nieuwsbrief

Geen spam.
Wel up to date
over ons werk.

Gelukt!

Bedankt voor je inschrijving.

Meer talks

Nieuws

Maak kennis met Mette!

Onze nieuwe ontwerpstagiaire

Interview

Een nieuwe website voor politieke partij BIJ1

Floris spreekt zich uit over de Tweede Kamerverkiezingen, zijn website ontwerp voor BIJ1 en brood bakken in lockdown