Multitude

28 september

Nieuw bij Multitude: Coco!

Met een nationale lockdown achter de kiezen en de collectieve vrees voor een tweede golf, begon (Communicatie en Multimedia Design student) Coco haar stage bij Multitude misschien wel net op het juiste moment - voor zover juiste momenten in 2020 voor het oprapen liggen. Coco bracht de quarantaine door zonder huisgenoten op haar kamer in Maastricht. Gelukkig vond ze onze vacature op Fontanel én een leuke plek om te wonen in Amsterdam, en kan ze nu al die opgekropte energie en creativiteit de vrije loop laten.

Coco kon zich als geboren feminist meteen vinden in ons manifest. Haar grote voorbeelden zijn Paula Scher en haar zus Lilly Deijmann die ook een ontwerper is. Hoewel ze nog niet precies weet wat voor soort werk ze later wil doen, weet ze in ieder geval wel dat ze impact wil maken. Bij Multitude wil Coco graag meer leren over het hele ontwerpproces van opdracht tot deliverable en alles ertussen in. “Bij Multitude werk ik mee aan projecten voor verschillende opdrachtgevers. Je maakt iets concreet, wat je later ook echt terug kan zien. Dat is heel anders dan op de hogeschool, waar het vaak niet verder gaat dan een abstract idee, onderzoek of plan. Dat vind ik heel leuk!” 

Hoewel we Coco vaker virtueel zien dan face-to-face zijn we er helemaal van overtuigd dat ze, zelfs op gepaste afstand, impact gaat maken. We zijn blij dat je er bent, Coco! 

 

Onze nieuwsbrief

Geen spam.
Wel up to date
over ons werk.

Gelukt!

Bedankt voor je inschrijving.

Meer talks

Interview

Koffie met... Coco!

Maak kennis met Multitude, door de ogen van één van de teamleden!

Artikel

Een creatief bureau met een B Corp status: wat betekent dat?

Niet zomaar een verlangen, maar een missie