Multitude

Multitalks #5 over Diversiteit in campagnes

donderdag 17 mei
18:00

Aanmelden

Interessante thema’s verkennen we graag met mensen die er het fijne van weten. Tijdens Multitalks nodigen we ons netwerk uit om met ons van ideeën te wisselen. Op 17 mei organiseren we de vijfde Multitalks rondom het thema diversiteit. Een verandering in bewustzijn is natuurlijk ontzettend nodig, en waar staan we nu de trend al een tijdje in volle gang is? Is er vooruitgang geboekt, of lijkt dat vooral zo? De volgende sprekers gaan ons er meer over vertellen:

Sprekers

Nathalie Wouters

Features Director bij Vogue

Veel modetijdschriften werden vorig jaar op de vingers getikt vanwege een gebrek aan diversiteit op covers én redacties. Nathalie Wouters is Features Director bij Vogue en geeft ons een kijkje in de keuken.

Heleen Cousijn

Adviseur bij Diversion

Naast diversiteit in kleur is ook diversiteit in seksualiteit niet vanzelfsprekend in onze beeldcultuur. De vernielde bushokjes na de Suit Supply-campagne spreken boekdelen. Heleen Cousijn werkt bij Diversion en nam initiatief tot de #LoveisLove campagne.

 

Nick Topp

Creative director bij Multitude

Onze creative director Nick Topp ontleedt een aantal van de bekendste en onbekende campagnes die diversiteit inzetten. Wat is de diversiteit hierin en zijn ze eigenlijk wel zo divers?

Meld jezelf aan

donderdag
17 mei

18:00

Multitalks vindt plaats in onze studio

Wenslauerstraat 16–2
1053 BA Amsterdam