Multitude

14 juli

Multitalks #2

Interessante thema’s verkennen we graag met mensen die er het fijne van weten. Tijdens Multitalks nodigen we ons netwerk uit om met ons van ideeën te wisselen. Hoe gaan andere disciplines om met maatschappelijke en commerciële trends? Wat werkt wel, wat niet, en hoe kunnen we van elkaar leren? Gisteren vond de tweede Multitalk plaats, het thema van de avond was ‘energie’.

We nodigden Gordon Tiemstra en Aliki van der Kruijs uit om hun werk te presenteren. Gordon heeft met Rural Spark een alternatief energienetwerk in India opgezet. Omdat er geen energienetwerk in India ligt zijn er 400 miljoen stroomlozen. In plaats van af te wachten tot de overheid een traditioneel energienetwerk heeft opgezet ontwikkelt Rural Spark een decentraal smart grid dat duurzaam én betrouwbaar is.

Aliki heeft een techniek ontwikkeld waardoor ze met regen op textiel kan ‘printen’. In haar werk visualiseert ze weather data, en onderzoekt ze de verhouding tussen kleur, natuur en het milieu. Onze creative director Nick deconstrueerde de beeldcultuur in de energiesector met een flinke dosis zelfspot.

De volgende Multitalk staat gepland voor 12 oktober. Kom je ook? Stuur een e-mail naar rsvp@multitude.nu.

Onze nieuwsbrief

Geen spam.
Wel up to date
over ons werk.

Gelukt!

Bedankt voor je inschrijving.

Meer talks

Interview

Koffie met... Anne!

Terug van weggeweest: Koffie Met!

Nieuws

Maak kennis met Amir!

Multitude breidt uit met een front-end developer.