Multitude

29 maart

Multitalks #1

Binnen onze praktijk zijn we veel met ontwerp in de tijdgeest bezig. Om meer duiding te geven aan ontwikkelingen waar we zelf mee te maken hebben organiseren we Multitalks, avonden waarop we ons netwerk uitnodigen om met ons van ideeën te wisselen. Hoe gaan andere disciplines om met maatschappelijke en commerciële trends? Wat werkt wel, wat niet, en hoe kunnen we van elkaar leren? Multitalk #1 ging over ambachtelijk eten, of eten dat eruit ziet alsof het ambachtelijk gemaakt is.

Om deze ambachtelijkheid visueel te kunnen deconstrueren gingen we in gesprek met Max Verloop, voormalig communicatiespecialist bij Marqt, en de foodstylisten van Internoconcucina. Hoe je je geloofwaardigheid kunt behouden in tijden van liefde & passiebrood en andere kwesties kwamen uitgebreid aan bod. Wil je ook bij een Multitalk aanwezig zijn, of op de hoogte gehouden worden? Stuur een mail naar rsvp@multitude.nu.

Onze nieuwsbrief

Geen spam.
Wel up to date
over ons werk.

Gelukt!

Bedankt voor je inschrijving.

Meer talks

Artikel

Op virtuele excursie naar verschilmakers: Chocolatemakers

Elke drie maanden gaan we op bezoek bij social enterprises waar we meer over willen weten. Ook nu!

Artikel

'Ook in corona-tijd: eerst denken, dan doen.'

Het virus verslaan met een app: het klinkt geweldig. Maar waarschijnlijk doet het meer kwaad dan goed. Aan het woord: Esther Crabbendam, campaigner bij Bits of Freedom.