Multitude

11 februari

Maak kennis met Liselot!

Liselot studeert grafisch ontwerp aan Minerva in Groningen en heeft grote ambities om een veelzijdig ontwerper te worden: “Als student kom je er steeds meer achter wat voor ontwerper je wilt zijn. Ik experimenteer graag met typografie en vorm, zodat ik zo doelgericht mogelijk de juiste boodschap over kan brengen.”

Toen Liselot Multitude tegenkwam op Instagram wist ze dan ook meteen dat ze op gesprek wilde komen: “Toen ik de post van Multitude zag en daarna jullie website bekeek, kon ik me meteen heel erg vinden in de insteek en werkwijze van het bureau. Tijdens mijn studie merkte dat ik de meeste voldoening haal uit het werken aan bewuste onderwerpen. De projecten van Multitude sluiten dus goed aan op mijn interesses.”

Liselot wil bij Multitude meer leren over digitale branding. Nu ze gewend is aan het 9-6 ritme gaat dat helemaal goedkomen. Leuk dat je er bent, Liselot!

Wil jij je ook inzetten voor progressieve merken?

Werken bij Multitude betekent vorm geven aan verschilmakers, iedere dag een verse en gezonde lunch en heel wat leuke excursies en teamuitjes!

Check vacatures

Onze nieuwsbrief

Geen spam.
Wel up to date
over ons werk.

Gelukt!

Bedankt voor je inschrijving.

Meer talks

Interview

Koffie met... Tijmes

Leer Multitude kennen door de ogen van één van de teamleden

Interview

Koffie met... Mette

Leer Multitude kennen door de ogen van één van de teamleden