Nieuw bij Multitude: Benjamen!

Benjamen Best Office Manager Creatief Bureau Multitude
januari 25, 2022

Een office manager in deze tijd? Ja, wij geloven er zeker in. Een goed georganiseerde kracht die ervoor zorgt dat iedereen zich fijn voelt tijdens werk – of dat nou thuis is of op kantoor – is ontzettend belangrijk. Gelukkig vonden we Benjamen, die in zijn eerste maand met zijn enthousiaste energie een vrolijke stempel op het team heeft gedrukt.

Nogmaals welkom, Benjamen! Hoe is de eerste maand bevallen?
Superleuk! Ik heb al meteen een kerstborrel mogen organiseren. Daarnaast heb ik het team leren kennen op een manier die net even anders is dan normaal. Ik had namelijk wat meer out-of-the-box vragen voorbereid, zoals: “Wat is een inside-joke die je met vrienden hebt en waarom?” Daar kwamen de leukste antwoorden uit, haha. Ook was ik onder de indruk hoe jullie als organisatie echt people before profit stellen – heel inspirerend!

Daar geloven we als B Corp uiteraard volledig in. Wat heb je eigenlijk gedaan voordat je bij ons terecht kwam?
Hiervoor was ik al eerder werkzaam als office manager. Ik wil daarnaast ook offline echt impact maken, zo was ik bijvoorbeeld junior assistant bij Public Speaking Academy. Daar hielp ik mee met workshops geven waarin anderen geholpen worden beter in het openbaar te kunnen spreken. Ik ben zelf geen social media persoon, maar ik weet wel dat 1 stem of 1 mening een stuk krachtiger is wanneer die aansluiting vindt bij 50 gelijkgestemden.

Klopt helemaal! Zoals we al eerder zeiden, office management is wat ons betreft ook in deze tijd van groot belang. Wat trekt jou aan de functie?
Office management is natuurlijk vooral organiseren en administratie – en dit vind ik enorm belangrijk. Daarnaast denk ik dat het belangrijk is om een antenne te hebben voor sfeer en gevoelens. Zo kan ik ervoor zorgen dat communicatie altijd eerlijk en oprecht verloopt, en hoop ik zo een warme inspiratie voor de mensen om me heen te zijn. Ik geloof heel erg in de ‘butterfly effect’ – alle kleine beetjes verschil helpen. Zo hoop ik op de achtergrond mensen op de voorgrond te kunnen laten stralen.

Een mooi streven. Zijn er nog andere leuke dingen die we van je moeten weten?
Ik heb bijna altijd een binnenpret momentje, dus mocht je mij zien lachen: ik ben aan het terugdenken aan iets wat ik grappig vond! Zo heb ik altijd een filmscenario in m’n hoofd met oude herinneringen of soms zelfs iets heel nieuws.

Haha, dat klinkt heerlijk. Fijn dat je er bent Benjamen!

Ook voor verschilmakers werken?

Multitude is altijd op zoek naar nieuw talent. Wil je ook werken voor opdrachtgevers die werken aan een betere wereld? Laat ons weten waarom we ons werk nog beter kunnen doen met jou aan boord.

Bekijk vacatures