Multitude

8 October 2020

Samen voor een inclusieve bedrijfscultuur

Voor de een lijkt de rust teruggekeerd, de ander zit er nog middenin. Of je tijdlijn nu nog vol staat met posts omtrent Black Lives Matters of niet, het onderwerp is nog even relevant als 3 maanden geleden. We beloofden een maandelijkse update waarin we laten zien hoe wij als creatief bureau aan de weg timmeren. Dit is wat we in de afgelopen weken hebben gedaan. 

Nadat Nick bij Nadine Ridder een sessie volgde om te leren hoe we als creatief bureau aan een inclusieve bedrijfscultuur kunnen bouwen, nodigden we Nadine ook uit in onze studio om de rest van het team up to speed te krijgen. In de twee dagen durende training leerden we onszelf en elkaar beter kennen, namen we onze bedrijfscultuur en werkprocessen onder de loep en stelden we een uitgebreide actielijst op waar we samen opvolging aan geven. Ieder van ons neemt  de verantwoordelijkheid voor een aantal actiepunten, en hebben we allemaal iemand die ervoor zorgt dat we het niet vergeten of uit het oog verliezen. 

Tegelijkertijd beseffen we ons ook heel goed dat we bij iedere stap die we nemen, er weer nieuwe dingen aan het oppervlak drijven. Inclusiviteit is vervlochten met alles waar een bedrijfscultuur mee te maken krijgt, niet alleen met culturele achtergronden. Daarom gaan we in de komende tijd aan de slag met alle aspecten van onze bedrijfsvoering, en blijven we lezen, naar elkaar luisteren en houden we elkaar accountable. Over het doel zijn we het in ieder geval allemaal eens; bij Multitude moet iedereen zich thuis kunnen voelen, ongeacht onze verschillen in afkomst, opleiding, ervaring, opinie, politieke overtuiging, interesses en kijk op het leven.

Onze nieuwsbrief

Geen spam.
Wel up to date
over ons werk.

Done!

Thank you for your subscription.