Multitude

4 August

Maak kennis met Amir!

Multitude groeit en we beseffen ons maar al te goed dat we, vooral in tijden als deze, van geluk mogen spreken. Als creatief bureau willen we al een tijdje de overstap maken naar in-house development, en we zijn erg blij om aan te kondigen dat de eerste stap is gezet. Maak kennis met Front-end developer trainee Amir.

Vier en een half jaar geleden verhuisde Software Engineer Amir naar Nederland vanuit Tehran, Iran, om bij Hack Your Future een Full Stack Development cursus te volgen en zijn skills uit te breiden. Zijn liefde voor programmeren zette hij in de afgelopen jaren onder andere in bij KLM en Booking.com, totdat Multitude op zijn pad kwam. Amir is een echte teamspeler. Wanneer hij niet met zijn hoofd in een computerscherm zit, kan je hem vinden op het voetbal- of volleybalveld. Daarnaast speelt hij ook graag boardgames en videogames. 

Amir komt ons helpen om onze technische tak verder uit te breiden zodat we kunnen blijven groeien en ontwikkelen als full service creatief bureau. Fijn dat je er bent, Amir!

We zoeken nog een lead developer!

Als lead developer bij Multitude krijg je veel creatieve vrijheid en verantwoordelijkheid. Je draagt bij aan de creativiteit binnen het team met innovatieve digitale oplossingen; andersom daag je ons uit met technische inzichten en slimme interactie. Samen brengen we progressieve branding tot leven. Kom jij samen met Amir onze technische tak uitbreiden? 

Bekijk vacature

Onze nieuwsbrief

Geen spam.
Wel up to date
over ons werk.

Done!

Thank you for your subscription.

Meer talks

Interview

Coffee with... Andrei!

...not to be confused with Andrea.

Event

Multitalks #6 about Code

Donderdag 27 september 2018 om 18.00 uur.