Multitude

23 October

Onlangs gestart bij Multitude: Thayenne

We zochten al een tijdje een gedreven content marketeer. In Thayenne vonden we de ideale kandidaat om ons bureau zichtbaarder te maken, en om voor onze opdrachtgevers onderscheidende content te maken.

Via een bachelor in Marketing & Communicatie bouwde Thayenne de nodige kennis op om de organisaties waar ze voor heeft gewerkt zichtbaarder en herkenbaarder te maken. Na gewerkt te hebben bij De Melkweg en het Bimhuis kwam ze terecht bij de Belgische tech-startup Lifepowr, waar ze als Head of Marketing heeft bijgedragen aan de merkpositionering en groei van het klantenbestand.

Ons Rotterdamse teamlid heeft een passie voor storytelling en is cinefiel in hart en nieren. Een Master in Film & Visual Culture in Antwerpen zorgde voor de gewenste verdieping en was tevens de start van een 6-jarig verblijf in Belgiƫ. Naast haar functie bij Multitude schrijft Thayenne op freelance basis filmrecensies en scenario's.

We zijn heel blij dat Thayenne nu haar expertise inzet voor Multitude en onze opdrachtgevers. Good to have you, Thayenne!

Wil jij je ook inzetten voor progressieve merken?

Werken bij Multitude betekent vorm geven aan verschilmakers, iedere dag een verse en gezonde lunch en heel wat leuke excursies en teamuitjes!

Check vacatures

Onze nieuwsbrief

Geen spam.
Wel up to date
over ons werk.

Done!

Thank you for your subscription.

Meer talks

Event

Multitalks #6 about Code

Donderdag 27 september 2018 om 18.00 uur.

Event

Multitalks #5 about Diversity in campaigns

Donderdag 7 mei 2018 om 18.00 uur.