Multitude

11 August 2021

Nieuw bij Multitude: Roberto

Met trots stellen we onze fullstack developer Roberto voor! Met hem is onze developmentafdeling een onderzoeksgerichte programmeur rijker.

Dat we blij zijn met Roberto komt ook door zijn bijzondere achtergrond: hij studeerde namelijk gentechnologie en gebruikte die kennis om zich op datavisualisaties en technische tools te storten. Van algoritmes tot gevisualiseerde charts: Roberto schept orde en legt de juiste technische verbindingen aan waardoor informatie helder en inzichtelijk wordt.

‘Maar je moet het mensen ook niet te makkelijk maken’, zegt Roberto. ‘Het is leuk om mensen te verrassen met iets dat ze nog niet eerder hebben gezien. Ik ben bijvoorbeeld een hele tijd bezig geweest met een zoekmachine die werkt met een deep-level algoritme, die zoekt dus op basis van kennis die je al eerder hebt opgezocht. Als developer vind ik het het allerleukste om naar nieuwe manieren te zoeken om kennis over te dragen.’

Ook bij Multitude werken? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent.

Wil je ook werken voor opdrachtgevers die werken aan een betere wereld? Laat ons weten waarom wij ons werk nog beter kunnen doen met jou aan boord.

Neem contact op met Rozemarijn

Onze nieuwsbrief

Geen spam.
Wel up to date
over ons werk.

Done!

Thank you for your subscription.